닫기
사이트 내 전체검색

회원로그인

포인트 랭킹

  • 카지노대장 266,200P
    함바라 255,400P
    kplaykrs 238,200P
    4위 이주찡 203,470P
    5위 왕카지노 198,900P
    6위 매이저짱 152,100P
    7위 미니본사 121,900P
    8위 헬퍼 114,760P
    9위 황룡 96,445P
    10위 머니라인 94,100P
  • 다이아37 17,000P
    함바라 15,300P
    재히지 15,000P
    4위 가리봉 6,500P
    5위 카지노대장 4,800P
    6위 간지보이1 4,660P
    7위 vgram 4,600P
    8위 매이저짱 3,800P
    9위 차도도르 3,700P
    10위 용열 3,600P
  • 간지보이1 2,910P
    함바라 1,800P
    가리봉 1,600P
    4위 월드피플 1,300P
    5위 머어오 1,000P
    6위 카지노대장 300P

접속자집계

오늘
86,553
어제
89,430
최대
293,711
전체
59,118,815

자유게시판

온토토 유저님들의 자유로운 게시글 작성이 가능한 공간입니다.

단, 홍보글,도배글 적발시 해당 유저님의글 모두 삭제 후 이용제한 하도록 하겠습니다.

그리고 불법 촬영물 관련 게시물, 개인정보 홍보 엄격히 금지 합니다. 

적발시, 아주 엄격하게 처벌 하도록 하겠습니다.

탈퇴 처리 후 이용 정지 될 수도 있음을 미리 공지 드립니다.​

مراقب طرز تهیه بال و کتف مرغ گریل شده خوشمزه به روش مخصوص Rip-off باشی…

페이지 정보

profile_image
작성자 Kieran Klass

본문


ما خمیر و خامه را خودمان آماده خواهیم کرد ، نکته اصلی پخت خوب این است که همه کارها را خودتان انجام دهید و فقط از مواد تازه برای این کار استفاده کنید! خورش کرفس از خورش هایی محسوب می شود که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی وجود ندارد، اما اگر دوست دارید به این خورش رب اضافه کنید، چون باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در این مرحله در یک کاسه دیگر، قارچ هایی که آب آن کشیده شده است و فلفل دلمه ای و ذرت پخته و نخود فرنگی پخته و هویج خرد شده را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز به طور کامل سبک و شیشه ای شود. رب گوجه فرنگی را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و تفت دهید تا رب سرخ شود. پس از پاک کردن میگوها انها را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود. برای سرخ کردن میگو سوخاری حتما از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.


روغن مخصوص سرخ کردن خیلی کم جذب میگوها می شود و باعث می شود میگوها ترد تر شوند. پس از اینکه کار مخلوط کردن میگوها به پایان رسید یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و انرا داخل یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم بگیرند. مجددا تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و کمی حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا کاملا گوشت پخته شود. توجه داشته باشید که ساقه های کرفس را نباید زیاد تفت دهید زیرا خشک و سفت می شوند.پس از اینکه ساقه های کرفس را تفت دادید دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و ساقه های کرفس با حرارت بسیار ملایم بپزند. برای پخت این آش، نخود را حتما از روز قبل بخیسانید و آب آن را هر دو تا سه ساعت، تعویض کنید. پس از اینکه فر گرم شد، پیتزا را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به طور کامل بپزد، سپس گریل را روشن می کنیم تا پنیر خوشرنگ شود.


در ادامه ۱ فنجان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم میگوها به طور کامل بپزند. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه طعم دهنده هایی مثل آبغوره، آب لیمو ترش و حتی تمرهندی صاف شده اضافه کنید. همه مواد و طرز تهیه مثل دستور بالاس، فقط در آخر همراه با گلاب 2 الی 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده داخل فرنی بریزید و هم بزنید تا فرنی زعفرانی درست بشه. مثل همبرگر، درست کردن «سوسیس گیاهی» بدون گوشت و مواد نگهدارنده و مضر یکی از راههای جذاب برای برگرداندن سوسیس سالم به رژیم غذایی گیاهخواران است. امروزه از سیب زمینیها استفاده بسیاری شده که از آن چیپس خوشمزه و ترد درست می کنند البته شما به صورت خانگی هم می توانید یک محصول تازه درست نمایید، فقط کافی بوده که دستور العمل را رعایت نمایید تا یک مواد غذایی بسیار سالم را خود در کنار خانواده میل کنید. 4. در تهیه این غذای ساده و خوشمزه با سیب زمینی آب پز استفاده کافی از زردچوبه و نمک بسیار مهم است.


برای این کار، نیازی به قنداقپیچ کردن نیست و کافی است حلوا را بلافاصله پس از آماده شدن در قیف بریزید و آن را بهشکل شکوفه در ظرف سرو قرار دهید. اضافه کردن ماءالشعیر به میگو سوخاری باعث می شود که میگوهای تردتری داشته باشید. سپس به اسفناج ها اضافه می کنیم. رولت اسفناج یک پیش غذا یا در مواردی یک وعده شام محسوب می شود که طعم خوبی دارد. اما طریقه درست کردن انواع غذا با رب انار چگونه است؟ اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود در پایان خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در این مرحله میگوها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. یک تابه نچسب را برداشته و با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.مواد اسفناجی را درون آن می ریزیم به گونه ای که کف تابه پهن شود.


در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را داخل قابلمه رنده کرده و با پیاز تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود. همه کتلتها را در تابه سرخ کنید و وقتی یک طرف کتلت طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. میگوها خیلی سریع طلایی و سرخ می شوند پس نگذارید زیاد در روغن بمانند چون خشک می شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. در این مرحله گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و پس از شستشو به قابلمه خورش اضافه کنید. طرز تهیه سر شیر سر شیر یکی از انواع صبحانه ای خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه عسل سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در … به دلیل اینکه کنگر معمولا در فصل بهار در طبیعت یافت می شود، این خورش خوشمزه به عنوان یکی از خورش های فصل بهار شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی ی کوچولو کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کنگر در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.


آموزش طرز تهیه 7 نوع کوفته مجلسی و خوشمزه را در بخش انواع کباب و کوفته در سایت آشپزی ها مشاهده کنید. در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و کمی صبر می کنیم تا خودشان را بگیرند، سپس آنها را به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت به صورت یکدست کباب شود. در ابتدا پیاز درشت را شسته و آن را بر روی تخته برش به شکل نگینی خرد می کنیم حالا باید در یک تابه گود و یا قابلمه کمی روغن ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود. در مرحله پایانی اجازه دهید خورش به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا روغن بیندازد و به طور کامل جا بیفتد. در این مرحله صبر می کنیم تا میگوها به طور کامل بپزند، سپس نمک را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. به ازای هر نفر می توانید یک لیمو عمانی به خورش اضافه کنید.


اگر از میگو پاک شده استفاده می کنید فقط کافیست رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید. برای خارج کردن رگ سیاه پشت میگوها با یک کارد تیز پشت میگو یک برش کوچک بزنید سپس با با نوک چاقو یا یک خلال دندان رگ سیاه را بیرون بکشید. دسر عربی «شعریه» یک دسر عربی مجلسی است که پاکستانیها هم در درست کردن آن تبحر خاصی دارند و یکی از مشهورترین دسرهای خوشمزه خاورمیانهای است. وجود دارند. اما در طرز تهیه گراتن سیب زمینی، سیب زمینی پر رنگ ترین نقش را دارد. این پیش غذای خوشمزه را می توانید به صورت ساده یا به همراه پنیر پیتزا سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب رمینی سرخ کرده در ادامه با سایت رضیم همراه باشید. پنیر پیتزا در دمای 175 درجه در طبقه وسط با نحوه پخت بالا و پایین بین 15 تا 25 دقیقه زمان نیاز دارد تا آب شده و پخته شود. یقیناً پیتزا یکی از محبوب ترین غذا های جهان است.


این غذا برای کودکانی که مایل به خوردن اسفناج نیستند توصیه می شود. این غذا بسیار شیک و مجلسی است و می تواند به عنوان یک فینگر فود، در مهمانی ها به عنوان عصرانه یا پیش غذا تهیه و سرو نمود. معمولا برای تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده مخلوط و مقداری پیاز و ادویه استفاده میشود، اما برخی افراد در دستور تهیه این کوفته از برنج یا لپه هم استفاده میکنند. در ادامه ادویه های لازم را نیز اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به همراه سیر و پیاز تفت می دهیم. در صورتی که رب گوجه فرنگی اضافه کردید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.در این مرحله ساقه های کرفس را که در مرحله اول خرد کرده بودید به قابلمه اضافه کنید و فقط برای اینکه حالت خود را در زمان پخت خورش حفظ کنند کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که اگر بیش از حد ماءالشعیر اضافه کنید، میگوها هنگام سرخ کردن ممکن است از هم بپاشند. نکته مهم در مورد اضافه کردن لیمو عمانی این است که حتما تخم های داخل لیمو عمانی را خارج کنید و در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش به آن اضافه کنید.


نکته مهم در مورد قطعات گوشت خورشتی این است که باید به طور متوسط خرد شوند. این کباب خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی کباب در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید. علی نازیک کباب یکی از همین غذاهای خوشمزه است که برخی می گویند قدمت آن به قرن شانزدهم میلادی باز می گردد. برای تهیه خورش میگو ترش خوشمزه به روش جنوبی ابتدا میگوها را تمیز می کنیم و رگ های پشت میگوها را با یک کارد تیز خارج می کنیم. برای تهیه میگو سوخاری خوشمزه ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم ، اگر از میگوهای تازه استفاده می کنید بعد از پاک کردن میگوها باید رگ سیاه پشت میگوها را دانه به دانه خارج کنید. در زمان طعم دار کردن میگوها مقدار کمی ( نصف فنجان ) ماءالشعیر کلاسیک بدون طعم اضافه کنید. ادویه ها را هم در این مرحله اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه ادویه میگو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه میگو به طور کامل خارج شود.
20
추천 0

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.